Tatum Up date met Danielle

Danielle: Het is heel spannend hoor om zo’n stap te maken.

Maar uiteindelijk levert het enorm veel op Tatum: Ik ben Tatum en vandaag ga ik Up Date met Danielle. Danielle werkte als zzp’er in de creatieve sector maar nu is ze mede naar aanleiding van een ontwikkeladvies parttime in de zorg gaan werken. Da’s een hele switch dus!

Tatum: Hey Danielle, wanneer was nou voor jou het moment dat je dacht nu ga ik praten met een loopbaancoach?

Danielle: Dat moment is gekomen doordat ik in een fase in m’n leven zat waar een heleboel dingen gingen veranderen, en ik bijna 20 jaar in dezelfde branche werkzaam ben geweest. En ik dacht “ik wil wat anders, maar hoe?”.

Tatum: En wat wilde jij op dat moment veranderen in je leven?

Danielle: Dat wist ik niet zo heel goed, qua werk. Ik wist dat ik wat anders wilde, ik wist wat ik niet wilde. Dat pluis je soort met haar uit.

Tatum: Dus je leert ook op een andere manier naar jezelf kijken?

Danielle: Ja, heel veel zelfinzichten krijg je ervan. En dat is niet alleen op werkgebied, je krijgt gewoon heel veel inzicht in jezelf.

Tatum: Nou heb je een behoorlijke carrière switch gemaakt van creatief naar zorg…

Danielle: De werkzaamheden die ik doe zijn in basis wel hetzelfde, maar m’n hele omgeving is anders en dat is heel fijn.

Tatum: En hoe ben je aan z’n loopbaanadviseur gekomen?

Danielle: Het is heel laagdrempelig. Je belt op of je mailt en je krijgt contact. Degene met wie je contact hebt is vakmatig gewoon heel goed dus die weet hoe ze met jou moet omgaan en het gesprek aan te gaan. Dus het is eigenlijk heel simpel, je moet het alleen even doen!

Tatum: Wat voor voldoening geeft het jou nu nog meer?

Danielle: Ik ben eigenlijk heel trots op mezelf dat ik zo’n stap heb gemaakt. En ga ik steeds beter van mezelf weten wat ik wel wil en wat ik niet wil. Dus het heeft mij alleen maar positiviteit opgeleverd. Tatum: Nou dank je voor de update, zet mij ook weer aan het denken.