Hoe werkt Nederland thuis; De podcast.

In ‘Hoe werkt Nederland thuis; De podcast’ gaat kwaliteitsjournalist Koen van Groesen telkens op zoek naar het geheim van het succesvol thuiswerken. Samen met interessante gasten als Ben Tiggelaar, Jitske Kramer, Zoraima Croes en Derk van der Have.

Jitske Kramer (Corporate antropoloog en expert in thuiswerken)

Wat is het geheim van het succesvol thuiswerken? We spreken Jitske Kramer over de voordelen van het thuiswerken, hybride werken en hoe je als werkgever op afstand toch dichtbij kunt blijven.

In gesprek met expert in thuiswerken Jitske Kramer.

Ben Tiggelaar (Schrijver, spreker en gedragswetenschapper)

Thuiswerken; waar loop je als werkgever of manager zoal tegenaan? We gaan in gesprek met Ben Tiggelaar over omschakelen naar thuiswerken zonder de balans tussen werk & privé te verliezen. En over het inspireren van werknemers door ze de ruimte te geven.

In gesprek met Ben Tiggelaar: schrijver, spreker en gedragswetenschapper.

Zoraima Croes (HR adviseur bij Kennedy van der Laan)

Wat hebben we, na een jaar thuiswerken, voor ervaringen opgedaan? Aan het woord Zoraima Croes. Ze geeft concrete tips met betrekking tot het verbinden van collega’s en het inspelen op behoeften van je werknemers.

In gesprek met werkgeefster Zoraima Croes.

Derk van der Have (Oprichter van ‘start-up’ Brenger)

Thuiswerken; ook ondernemers worden er steeds beter in. Derk van der Have vertelt hoe zijn onderneming zich heeft aangepast aan het thuiswerken en wat dat zijn organisatie heeft opgeleverd.

In gesprek met werkgever Derk van der Have.