Weet je dat er gratis ontwikkeladvies beschikbaar is voor alle werkende 45-plussers en voor leidinggevenden? Door jezelf te ontwikkelen, zorg je ervoor dat je ook in de toekomst nog met plezier naar je werk gaat. Een loopbaanadviseur helpt je met jouw persoonlijke ontwikkeling. Leidinggevenden kunnen hierbij een belangrijke rol spelen, zowel voor zichzelf als voor de werknemers aan wie zij leiding geven.

Hoe maak ik gebruik van het Ontwikkeladvies?

Meedoen met het gratis ontwikkeladvies is simpel! Kies onderaan deze pagina een loopbaanadviseur bij jou in de buurt. Meld je telefonisch aan en maak een afspraak. De loopbaanadviseur meldt je aan voor het gratis ontwikkeladvies. Je krijgt een intake gesprek en stelt samen een ontwikkelplan op aan de hand van een online vragenlijst. Het resultaat? Een ontwikkelplan op maat.

Hoe werkt het ontwikkeladvies?

Het ontwikkeladvies is bedoeld voor werkende 45-plussers. Tijdens een aantal gesprekken vraagt de loopbaanadviseur naar jouw persoonlijke kwaliteiten, behoeften en zorgen. Alles wat tijdens deze gesprekken besproken wordt, blijft vertrouwelijk tussen jou en de loopbaanadviseur. Jouw groei, toekomstplannen én privacy staan centraal. Het ontwikkeladvies laat zien waar jij je kunt ontwikkelen en werk leuk kunt houden. Nu en in de toekomst. Bekijk hier een aantal video’s van ervaringsdeskundigen.

Kies hier je loopbaanadviseur

Alle beroepsgroepen

Voor advies van loopbaanadviseurs via de vakbonden:

Voor advies van zelfstandige loopbaanadviseurs:

Database met loopbaanadviseurs die meewerken aan Persoonlijk Ontwikkeladvies

Overige organisaties van loopbaanadviseurs

(Informeer bij deze organisaties of ze meedoen aan het ontwikkeladvies 45-plussers)

Werkzaam in het onderwijs?

Werkzaam in de catering?

Werkzaam in de detailhandel?

Werkzaam als ambulancepersoneel?

Werkzaam als Buitengewoon Opsporingsambtenaar?

Werkzaam als Gemeenteambtenaar?

Werkzaam in de schoonmaak?