Nieuw: Platform Slim Werkgeven

Waar werkgevers elkaar inspireren.

Hoe houd ik mijn bedrijf ook in de toekomst gezond? Hoe kan ik groeien nu het lastig is om goede mensen te vinden? En hoe gaat dat als de economie weer verandert? Stuk voor stuk vragen die werkgevers bezighouden. Vragen rondom de kern van bijna ieder bedrijf: de mensen die er werken. Slim Werkgeven geeft antwoorden op deze en andere vragen rondom personeelsbeleid.

Platform voor en van werkgevers

Op Slim Werkgeven staan de vragen van werkgevers centraal. Het is een platform voor en van werkgevers. Dat houdt in dat de antwoorden van collega-werkgevers komen. Werkgevers die met dezelfde vragen geworsteld hebben en met een innovatieve aanpak een stapje verder zijn gekomen. Tijdens bijeenkomsten is het mogelijk deze collega’s te ontmoeten en ervaringen en tips en tricks uit te wisselen.

Voor een brede blik

Doel van Slim Werkgeven is te zorgen voor een bredere, toekomstgerichte blik op je personeelsbeleid. Zodat je andere oplossingen kunt vinden voor de personele uitdagingen in je onderneming. Bijvoorbeeld door bij het zoeken naar nieuwe medewerkers ook te denken aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Of door het bestaande team flexibel in te zetten. Zo biedt Slim Werkgeven praktische nieuwe inzichten.

Naar een sterke arbeidsmarkt

Door deze nieuwe inzichten toe te passen krijg je een sterkere onderneming. En dat is ook goed voor onze arbeidsmarkt.

Slim Werkgeven wordt mede mogelijk gemaakt door het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.