Wat betekent NL leert door voor mij?

Wat betekent NL leert door voor mij?

Voor de toekomst van jouw bedrijf en je werknemers is het belangrijk dat zij zich blijven ontwikkelen qua kennis, vaardigheden en ervaring. De overheid ondersteunt deze ontwikkeling met maatregelen, experimenten en subsidiemogelijkheden. De NL leert door subsidie bestaat uit twee regelingen. De NL leert door scholing regeling en de NL leert door sectoraal maatwerk regeling.

NL leert door scholing

Het gratis scholingsaanbod is onderdeel van de NL leert door subsidie. Er zijn een flink aantal opleiders die NL leert door subsidie hebben gekregen. Bij deze opleiders kunnen je werknemers gratis cursussen volgen. Een ideale manier om hun kennis of skills uit te breiden en te updaten.Dit aanbod vind je door op de Vind je update knop hieronder te klikken. Het kan voor de ontwikkeling van je werknemers, maar ook voor je bedrijf, goed zijn om ze hierop te wijzen.

Om een cursus of training te volgen, hoef je je alleen nog maar aan te melden bij een van de opleiders die subsidie heeft gekregen. De opleider handelt verder de administratie en kosten af. Naast het aanbod via NL leert door zijn er ook nog andere organisaties die kosteloze scholing aanbieden. We hebben er op deze pagina een aantal op een rijtje gezet.