Leren en Ontwikkelen

Leren en Ontwikkelen

Voor jouw toekomst is het belangrijk dat je je blijft ontwikkelen qua kennis, vaardigheden en ervaring. Zo blijf je wendbaar, productief en duurzaam inzetbaar. In je huidige baan, of elders.

Werknemers in loondienst, flexwerkers, maar ook zelfstandigen en zzp’ers kunnen dankzij de subsidieregeling NL leert door gratis een ontwikkeltraject volgen bij een gekwalificeerd loopbaanadviseur. Met zo’n ontwikkeltraject krijg je beter zicht op jouw kansen op de arbeidsmarkt. Een loopbaanadviseur kan je steunen bij het kiezen van de juiste (bij)scholing of tips geven bij het zoeken en solliciteren naar werk. Vanaf 1 december 2020 zijn er 50.000 ontwikkeladviestrajecten beschikbaar.

Hoewel op dit moment deze gratis trajecten nog niet beschikbaar zijn, zijn er een heleboel andere mogelijkheden om zelf over je loopbaan na te denken. Naar verwachting zal het in november dit jaar dankzij de subsidieregeling NL leert mogelijk zijn om gratis (online) scholing te volgen. Meer weten? Klik hieronder door om over beide meer te weten te komen.

Meer informatie over de regeling NL leert door: NOW: Inspanningsverplichting – NL leert door