Leren en Ontwikkelen

Leren en Ontwikkelen

Voor jouw toekomst is het belangrijk dat je je blijft ontwikkelen qua kennis, vaardigheden en ervaring. Zo blijf je wendbaar, productief en duurzaam inzetbaar. In je huidige baan, of bij een andere werkgever.

NL leert door

Met de NL leert door subsidie kunnen opleiders kosteloos leerpakketten, abonnementen, cursussen, en trainingen aanbieden. Werknemers in loondienst, flexwerkers, maar ook zelfstandigen en zzp’ers kunnen gebruik maken van de subsidieregeling NL leert door. Een ideale manier om jouw kennis of skills uit te breiden en te updaten. Zo leer je vaardigheden om binnen jouw organisatie ander werk te kunnen verrichten, of om beter inzetbaar te zijn bij een ander bedrijf of andere organisatie.

Als je jezelf wilt bij- of omscholen, maar je weet niet goed waar je moet beginnen, is het handig om via een gekwalificeerd loopbaanadviseur een ontwikkeltraject te volgen. Met zo’n ontwikkeladvies krijg je beter zicht op jouw kansen op de arbeidsmarkt. Een loopbaanadviseur kan je steunen bij het kiezen van de juiste (bij)scholing of tips geven bij het zoeken en solliciteren naar werk. Of gebruik onze tool en vind gemakkelijk de opleiding die bij jou past. Je kunt nu gratis gebruik maken van dit aanbod. Klik op de groene knop hieronder.

Naast het aanbod via NL leert door zijn er ook nog andere organisaties die kosteloze scholing aanbieden. We hebben er op deze pagina een aantal op een rijtje gezet.