Hoe maak ik gebruik van online scholing?

14 opleiders hebben NL leert door subsidie gekregen. Bij deze opleiders kan je gratis cursussen volgen. Een ideale manier om jouw kennis of skills uit te breiden en te updaten. Belangrijk want zo leer je vaardigheden om binnen jouw organisatie ander werk te doen . Wie weet kan je met je nieuwe kennis promotie maken. De cursus of opleiding die je doet kan ook een eerste stap zijn richting omscholing naar een ander beroep of andere loopbaan met betere arbeidsmarktkansen.

Om een cursus of training te volgen, hoef je je alleen maar aan te melden bij een opleider die subsidie heeft gekregen. De opleider handelt verder de administratie en kosten af.

Vind je update

Vanaf maandag 30 november vind je hier een handige tool. Hiermee kun je zoeken in alle gratis leerpakketten, abonnementen, cursussen, en trainingen. Vaak kun je al direct beginnen en is er geen specifieke voorkennis nodig. In de meeste gevallen ontvang je een certificaat of diploma.

De volgende opleiders bieden bieden cursussen aan:

Naast de gratis scholing vanuit NL leert door  is het ook mogelijk om op verschillende andere manieren gratis scholing te volgen. Kijk bijvoorbeeld eens op de volgende pagina’s:

Vanaf 1 december 2020 zijn er ook weer kosteloos loopbaanadviezen beschikbaar. Als je jezelf wilt bij- of omscholen, maar je weet niet goed waar je moet beginnen, is het handig om gebruik te maken van het gratis loopbaanadvies. De loopbaancoach helpt jou de goede richting op en kan je begeleiden in je keuze.